Sidor

söndag 16 oktober 2011

Moderaterna största parti och s sjunker som en sten i opinionen..

SVD redovisar en aktuell opinionsundersökning idag och föga förvånande sjunker s som en sten i opinionen. I en demokrati är det frivilligt att rösta på det parti som man känner förtroende för, och framförallt vilket regeringsalternativ som jag tror kommer att tjäna Sveriges befolkning bäst.

Därför är s kris inte Sveriges kris, även om man skulle kunna tro det med tanke på mediauppståndelsen över det s.k VU mötet. S är utom allt inflytande i svensk politik och för de väljare som nu känner att s tillhör dåtiden finns det en framgångsrik allians som tar ansvar för hela Sverige. Det är 4 pigga och alerta partier som varje dag arbetar med att förbättra tillvaron för Sveriges befolkning, och som har många ideer för framtiden. Alliansen tar ansvar för arbetslinjen tillsammans och genom att fler arbetar så får vi mer resurser till den gemensamma välfärden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett något intetsägande inlägg, som inte berörde politiken och som höll sig till en synvinkel istället för att belysa från olika håll. Gulligt.

Lars Beckman sa...

Tack för att du tycker det var gulligt.