Sidor

fredag 22 juli 2011

Rätt agerat av Allsång på Skansen. SVT är inte en reklamkanal!

SVT Allsång på skansen vägrade att låta Linda Bengtzing för göra reklam för sin nya låt enligt Expressen.  Det med all rätt. SVT är inte en reklamkanal utan ska självklart styra programmen. Vill artister göra reklam för nya låter får de köpa reklam i radio eller i de tv kanaler som har reklamtid att köpa...

Bra agerat av Allsång på skansen alltså! Det är ett trivsamt och trevligt program som skulle bli ännu bättre om man gav de som är funktionsnedsatta möjlighet att boka platser och att få bättre sittplatser. Har man en sjukdom i botten så orkar man inte sitta och vänta en hel dag i solen till det blir kväll utan självklart så skulle det finnas ett antal bokningsbara rullstolsplatser. Det vore lämpligt att ta bort ett antal platser för SVT och SR anställda och istället upplåta dessa till funktionsnedsatta.

1 kommentar:

CrimsonAnna sa...

I detta fall delar jag din åsikt. I och med att Linda känner till temat borde hon vara klok nog att förstå vilken låt som "Allsång på Skansen" vill att hon ska framföra.

Vad gäller de funktionsnedsatta så tycker jag att de skulle inte bara kunna upplåta platser åt dem utan också låta de vara med i tv-rutan med. Äkta glädje är alltid roligt att se och jag tror att de verkligen skulle uppskatta att se sig själva i tv.