Sidor

lördag 18 juni 2011

Gävle katthem berömmer Fas 3!

Tack vare Fas 3 och lönebidrag och volontärer drivs Gefle katthem.


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju jätte bra att du börjat bry dej om hemlösa och hungriga katter, bara sådär. Då kommer du naturligtvis även i fortsättningen att driva detta med att ge ekonomiskt stöd till hemlösa katter vidare och därmet kanske bli medveten om, att detta även har ökat katastrofalt hos dessa katters hussar&mattar (människorna.
Är du verkligen så naiv? Att du verkligen tror att det är själva åtgärden som ni skapat dom berömmer och inte den gratis arbetskraft samt det ekonomiska tillskott som dessa Fas3-are bidrar med.

Rolf sa...

Då är nästa steg att ge de som arbetar i fas 3 en lön. De gör ett arbete och varför ska inte jobblinjens "det ska löna sig att arbeta gälla för fas 3 are? Varför ska de uteslutas från jobbskatteavdrag?

Anonym sa...

det här kan vara det dummaste blogginlägget ever. går det inte att hitta ett sätt att ta hand om katter som inte medför att de som utför arbetet måste göra det under slavlika förhållanden?

Ung, röd och kattälskare (fast ändå mot FAS 3) sa...

Så, för att kunna behandla katter väl, måste man tvinga människor att jobba gratis?
Jag tror inte det, det går alldeles utmärkt att låta även människorna som tar hand om katterna, att må bra.

Varför ska det inte löna sig att jobba, Lars?

Anonym sa...

nu måste man väl ändå införa drogtester av riksdagsledamöter !!!!

Anonym sa...

Moderater har så jädra bra argument jämt!

Barbro Jacobsson sa...

Det är väl bra att de som under mycket lång tid haft svårt att hitta ut på arbetsmarknade , får börja jobba om så med katter , detta gör att det mesta av prestationsångesten försvinner . Troligen kan de medan jobbet varar ha kontakt med sin arbetsförmedlare ? Lycka till alla som kommer på sitt arbete på Katthemmet . Vänner se inte ner på möjlighen att " prova på arbetslivet " : Detta är ju friskvård . Kram på er alla Kattälskare ! Er vän Barbro i Skåne

Anonym sa...

Bra för katterna som får mat och tillsyn.Men för de som tvingas slava gratis i Fas 3 får då ingen mat och tillsyn...utan bara kontroll av att de inte bryter sig ut ur systemet!
Lars

Ung, röd och kattälskare (fast ändå mot FAS 3) sa...

Barbro: Självklart är det bra att arbetslösa får hitta ut på arbetsmarknaden!
Men varför göra det utan ersättning? Bara för att någon är arbetslös betyder det inte att man får rätt att behandla denne som skit.
FAS 3 är ingenting annat än ett modernt slavprogram. Oavsett vad man moderaterna säger att det "är".

Eller kanske Barbro också tycker att gratisjobb vore bra, hon har säkert ingen hyra att betala eller andra utgifter...