Sidor

torsdag 2 juni 2011

Expressen avslöjar att s försäkringsbolag Folksam vägrar ersätta kvinna som fick sitt ben amputerat

Vart tog deras solidaritet vägen? Eller räcker inte pengarna till när man betalt Wanjas styrelsearvode och Anders Sundströms väl tilltagna lön?


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Picus.V sa...

Kan vi få en länk?
Det vore intressant att få en "saklig och objektiv analys" av fallet.

TYP...

Anonym sa...

är inte du FÖR höjda VD-löner???

Lars Beckman sa...

Artikel fanns bara i papperstidningen. Det som är intressant med Anders Sundströms lön är att det är LO ordförande Wanja som satt den, och som i andra sammanhang brukar kritisera höga vd löner.

Picus.V sa...

Det kan inte varit mycket till "avslöjande" om det inte blev mer än en notis i pappersutgåvan...

Och jag förstår inte vad i helvete Sundströms VD-lön har att göra med den här kvinnans amputerade ben. Visst är den hög men nivån sattes väl när han tillträdde 2004? Dvs fyra år innan den här kvinnan ramlade ur rullstolen i Spanien och bröt benet.
Hela historien är väldigt tragisk med flera komplikationer som tillstötte och slutgiltigheten föranledde den här amputationen.

Det som är än mer tragiskt är det långsökta resonemang som du Beckman för. Syftet är inget annat än att återigen misskreditera socialdemokraterna och fackliga företrädare.

Inom marknadsföringen finns en teknik som kallas FUD och påminner starkt om det du pysslar med. Men det är klart, kan vi här i det moderatstyrda Sverige ha en "propagandaminister" så kan man väl använda sig av suspekta marknadsföringstekniker...

Tragiskt...