Sidor

torsdag 19 maj 2011

SD har kallat till pressträff kl 11.30 i Riksdagen för att beskriva sitt samarbete med s i skatteutskottet.

I Skatteutskottet behandlades vårbudgeten idag och där har sd fått med sig s och de övriga oppositionspartierna på en utredning om jobbskatteavdraget. Det här har sd kallat till pressträff om senare idag kl 11.30 enligt TT.

I sak är det uppenbart att missnöjespartierna gör allt vad de kan för att försöka hindra att vanligt folk får mer pengar i plånboken men i sak är det mycket allvarligt att oppositionen försöker förena sig i vissa sakfrågor eftersom politik är att ta ansvar för helheten. Igår och den senaste veckan var det full kalabalik från s i Libyen frågan och idag är det kalabalik i Skatteutskottet från socialdemokraterna. Det är uppenbarligen så att det är ett parti i totalt förfall som går från att tidigare ha visat ett ansvar för Sveriges bästa till att nu bli ett renodlat missnöjesparti utan anspråk på att ta ett gemensamt ansvar.

Nu måste ledarsidan i Arbetarbladet kommentera hur man ser på sd samarbete med s. I den här frågan kallade sd till pressträff före det att skatteutskottet startade vilket talar för att det har förekommit förhandlingar mellan s och sd - för hur kunde de annars känna till vad beslutet skulle kunna komma att bli?

Inga kommentarer: