Sidor

onsdag 18 maj 2011

Det finns många goda skäl att tycka att Monarki är en god ide och det är faktiskt märkligt att s vill avskaffa kungahuset.


Imorgon och de närmsta dagarna kommer en och annan socialdemokratisk politiker att hylla Kronprinsessan och Prins Daniel. Kom då ihåg att s vill avveckla monarkin. Själv föredrar jag att vi har en statschef som står över politiken och att alla oavsett partifärg kan sätta sin tillit till kungen. Kungahuset ger också en bra och positiv bild av Sverige och står för en kontinuitet år efter år. Tänk om Marita Ulvskog eller Göran Persson skulle vara president i Sverige? Hemska tanke...

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Står över politiken"? med de rikedomarna kungen har tillskansat sig lär han knappast stå över politiken - utan han ligger ungefär där du är i partifärg. Och med extrema åsikter om olika människors olika värde.
"Positiv bild"? med alla skandaler om otrohet, sex, drugs and rock´n´roll...... hmmm, vad då positiv??

Lars Beckman sa...

I Sverige är det en lokal debatt om Kungen men den har inte nåt utanför Sveriges krets vad jag känner till. Betydligt mer uppmärksamhet i världen över den våldtäktsmisstänkte socialistiska politikern från Frankrike.