Sidor

torsdag 3 mars 2011

Naturskyddsföreningen vill förbjuda strömmingsfisket i Gävleborg och hela Sverige.

Naturskyddsföreningen vill förbjuda strömmingsfisket i Sverige skriver man på SVD Brännpunkt. Det är en djupt olycklig ståndpunkt och man underkänner helt den egna tankeförmågan hos Sveriges befolkning.

Själv anser jag att svenska folket i allmänhet och kvinnor i synnerhet, särskilt gravida, kan avgöra om man ska äta fisk eller inte och vi Moderater bejakar därför att vi ska fortsätta ansöka om undantag för fiske enligt tidigare modeller som GD och AB har rapporterat om.

3 kommentarer:

Hemlige sa...

Ja att Moderaterna vill ge hönsen bättre mat än människorna (speciellt gravida) har vi ju vetat länge.

Anonym sa...

Om du varit något insatt så hade du förstått att även Livsmedelsverket har samma åsikt att undantaget ska bort. En orsak är bland annat att kvinnor inte vet om kostråden och därför inte kan fatta beslutet på rätt grunder.

Att bara gravida ska undvika är också en av dina missuppfattningar, det gäller kvinnor i fertil ålder eftersom dioxiner lagras i kvinnors kroppar under lång tid innan och förs över till fostret under graviditeten och amningen.

Läs på innan du uttalar dig om din okunskap

Anonym sa...

Man skäms när du slänger ur dig såna här dumheter.
Att du tror att vi människor "vet" att vi är undantagna till exempel djuren att äta förgiftad fisk är helt otroligt.
Livsmedelsverket kommer aldrig ta bort fisken från rekommendationerna om vad vi ska äta så kom inte och säg att vi vet hur vi ska konsumera östersjöfisk.

Säg inte att du är moderat som mig, för det är du inte