Sidor

lördag 5 mars 2011

Krånglande Iphone..Jag ser fram emot ett RIT avdrag..

Vi har en kamera som krånglar i Ihpone 4 och enligt Telia skulle man installera om programvaran i telefonen... Så lördag kväll  har ägnats åt en dator som får blåskärm varje gång den försöker att installera programvaran i telefonen. Blir man förbannad eller blir man förbannad när det krånglar?

Jag ser fram emot att vi kan införa ett RIT avdrag för svenska folket så att man enkelt skulle kunna ringa någon teknisk (ofta ung) person. Idag finns det inte en sådan tjänstemarknad men med ett RIT avdrag så skulle det snabbt växa upp en helt ny marknad för sådana tjänster - och jag ser verkligen fram emot att få hjälp med krånglande telefoner och datorer...

2 kommentarer:

PEJ sa...

Hur kommer det sig att skattepengar till människor i behov kallar ni BIDRAG....... medan skattepengar till rika kallar ni AVDRAG ?????

Picus.V sa...

Jag ska förklara det här, PEJ.

Det hela är "Schlingmanska" –ett språk uppkallat efter propagandaminister Per Schlingmann. Bidrag är ett morr-ord medan avdrag är ett spinn-ord. Tänk dig en stor och elak jävla schäfer eller en liten gullig kissemisse så förstår du skillnaden :-))

Negativt och positivt. Om Gävle kommun vägrar ett flytta ett cykelställ på skattebetalarnas bekostnad så är detta "företagarovänligt". Men om kommunen beviljar undantag för strandskyddslagen när någon höjdare vill bygga lyxvilla vid strandkanten så kallas det "flexibelt". Du kan även jämföra "kalhygge" med "föryngringsyta". Same shit, men håll med om att det senare har en lite mer positiv framtoning.

På Schlingmanska heter propagandaminister:
"Statssekreterare hos statsministern med ansvar för kommunikation"...