Sidor

söndag 9 januari 2011

Sossarna i länet stödjer Veronika Palm? Debattartikel i Arbetarbladet idag!

S i länet släpper förmodligen en försöksballong idag i partiledarfrågan genom att låta en sosse från Sandviken skriva en debattartikel om att Palm ska bli partiledare. Intressant är att partiets distriktsordförande inte skriver under artikeln utan en lojal budbärare. Tidigare så har man låtit sin tidnings ledarsida framföra att det behövs mer vänster inom S, och såga Nuder vid fotknölarna. Pärssinen vill ha alla dörrar öppna och skickar därför fram andra budbärare i frågan men genom dagens inlägg i AB kan man dra slutsatsen att S i länet vill ha Palm.

För väljarna är det ointressant vilken ledare s väljer. Sverige styrs skickligt och med fast hand av alliansen, där hela folkets intresse nu kommer fram i politiken och inte bara en politisk elit vilket var fallet under tidigare s regeringar. I Gävle där s styr fortsätter partiet att belöna dem som är lojala. Furuviksparken lånar ut parken till fackets dag och belönas med en skuldavskrivning på 6.5 miljoner. Det är inte rimligt att detvska gå till på det sättet.

6 kommentarer:

PEJ sa...

"HELA FOLKETS intresse nu kommer fram i politiken".... det är inget mindre än ett HÅN mot alla arbetslösa, sjukskrivna och sjukpensionärer det där uttalande.

10% av befolkningen har gynnats med ca 80% av Alliansmaffians skattesänkningar. Det är fakta.

Anonym sa...

Det där kan vara det mest oinformerade inlägg jag läst hittills i år.

Lars Beckman sa...

PEJ som vanligt har du fel. En normalinkomsttagare har fått cirka 1500 kronor mer per månad netto med den framgångsrika alliansregeringen.

Anonym sa...

På vilket sätt visade din kommentar att PEJ hade fel?

PEJ sa...

så en arbetslös, sjukskriven eller pensionär har fått 1500,- kr ???

I så fall ska ju skatteverket anmälas för tjänstefel......

PEJ sa...

.....intressant att en ledande Moderat inte vet vilka konsekvenser deras skattepolitik har......