Sidor

lördag 22 januari 2011

Olle Ljungbeck är inte nöjd med sänkt skatt för pensionärer men vad skulle alternativet till det vara? Sänkt pension utan skattesänkning?

Olle Ljungbeck är inte nöjd med min insändare i Arbetarbladet om den skattesänkning som alliansen har gjort för pensionärer i en insändare i samma tidning. Man får inte glömma bort att alliansen har sänkt skatten för pensionärerna så mycket just för att bromsen har slagit till för att det inte ska bli mindre netto i plånboken för pensionärerna. Redan nästa år kommer pensionerna att börja stiga igen, och då kvarstår skattesänkningen.

2 kommentarer:

PEJ sa...

När ska en Moderat förstå att skattesänkningar inte kan genomföras utan att göra stora besparingar i trygghetssystemen???
Troligtvis aldrig.

140 miljarder har Alliansen gödslat ut i skattesänkningar - av de har runt 100 miljarder gått till den rikaste tiondelen av befolkningen. Det är fakta - och det kan ni aldrig bortförklara.

Andreas sa...

Gödslat ut skattesänkningar? Du menar väl att vi som arbetar har fått behålla lite mer av det vi tjänar? När ska det gå upp för er vänstermänniskor att höjd skatt inte löser alla problem? Troligtvis aldrig, och därför är VPK på väg ur riksdagen och S har stöd av 25-30% av svenska folket.