Sidor

söndag 23 januari 2011

Moderaterna är fortsatt Sveriges största parti enligt SVD idag. Har du hört den nyheten i lokala statliga radion? Nej jag trodde väl det.

SVD konstaterar att Nya Moderaterna är fortsatt Sveriges största parti enligt dagens opinonsundersökning. Ett säkert tecken på att det går bra för Moderaterna är att den lokala statliga radion i nyhetssändning efter nyhetssändning, och i morgonshow efter morgonshow problemformulerar allt vad de orkar till förmån för vänsterpartierna. Nu spelar det inte lika stor roll idag eftersom vi har fria media i form av internet och väljarna kan söka efter information fritt idag mot för tidigare när vi bara hade statligt kontrollerade media.

2 kommentarer:

Picus.V sa...

Statligt kontrollerade media?

Menar du att staten Sverige – som har en högerregering – kontrollerar
våra public-sevice kanaler och sänder "kommunistpropaganda".
Nu blir jag orolig, Beckman. Jävligt orolig...

Att du som riksdagsledamot och tidigare säljchef för Mix Megapol, Gävle
och chef för den svenska delen av NRJ bedriver smutskastningskampanjer
mot de allmänna public-service kanalerna känns inte seriöst.

Lars Beckman sa...

Så länge staten äger och driver media så är de statligt kontrollerade. Staten tillsätter styrelse och styrelsen bestämmer ledningen. Tyvärr verkar det som att de som arbetar i vissa statliga media tror att journalister i privata media gynnar vissa partier och därför verkar det som att de istället vill gynna andra partier i sin problemformulering.

I USA har de öppet redovisade sympatier vilket innebär att vissa tv stationer stöder demokraterna och andra republikanerna och det vore kanske en önskvärd utveckling i Sverige. Det vore iaf ärligare mot lyssnarna och tittarna.