Sidor

onsdag 10 november 2010

Frukostmöte om dolda skatter mm, möte med statssekreteraren på Finansdepartementet och kvällen avslutas med möte hos Skogsindustrierna med Riksdagens Skogsindustrigrupp.

Idag började jag dagen med ett frukostmöte som arrangerades av Företagarna och Centerpartiet om dolda skatter med rubriken Skattepolitikens demokratiska underskott. Det var Annie Johansson som tagit iniativet och Nima Sanandaji VD för Captus Lars Jagren Företagarnas chefekonom liksom Arvid Malm Skattebetalarnas Förening höll varsitt anförande. Seminariet gick ut på att så länge det politiska systemet gömmer skatteintäkter i systemet med indirekta skatter så kan man ha ett högt skattetryck.

Efter det frukostmötet så var det möte med alliansens ledamöter i skatteutskottet på Finansdepartementet där aktuella frågor diskuterades. I eftermiddag är det möte med moderataterna i skatteutskottet och kvällen kommer att avslutas med en träff med Skogsindustrierna på Näringslivets Hus i Stockholm. Det är Riksdagens Skogsindustrigrupp som träffas där.

Inga kommentarer: