Sidor

lördag 21 augusti 2010

Socialdemokraterna fortsätter sin smutsiga kampanj med att sprida rena lögner om Nya Moderaternas politik.

Statsministern tar nu bladet från munnen i Dagens Eko (klicka på rubriken) där han konstaterar att nu sprider socialdemokraterna rena lögner om moderaternas politik.

Det vi ser är ett socialistparti i kris och panik. Bara i vårt län har två ledande socialdemokrater på ett par veckor lämnat socialdemokraterna. Olle Nilsson Sträng i Bollnäs har under många år varit kommunalråd och han har nu lämnat partiet för att bilda ett nytt parti. I Söderhamn har Kent Pudas meddelat att han också lämnar politiken. Det är lätt att förstå för vem vill försvara ett parti som vill ta bort rut och rotavdrag, höja bensinskatten kraftigt, införa kilometerskatter för tung trafik, vilket är en ren attack på jobben i vårt län. Vidare vill man införa en ungdomsskatt för unga under 26 år men man vill införa skattesubventionade butlers i Stockholms tunnelbana! S vill införa fastighetsskatten igen, och man vill snabbavveckla kärnkraften vilket kommer att leda till kraftigt höjda elpriser. Till det vill man lägga en skattehöjning på 3.5 miljoner löntagare.

I ett sånt läge så sjunker nu socialdemokraterna riktigt lågt i valrörelsen. Först startade man genom LO den största svartmålningskampanjen i svensk valrörelsehistoria, och nu sprider rena och skära lögner om alliansens politik.

När alliansen vill sänka skatterna för Sveriges pensionärer med 10 miljarder så uppstår det misär i offentlig sektor, men nu har socialdemokraterna lovat skattesänkningar på 17.5 miljarder, dvs 7.5 miljarder mer? Det betyder alltså att socialdemokraterna utlovar större skattesänkningar just nu än alliansen, vilket Lena Melin konstaterade i gårdagens Aftonbladet.

Jag hade inte förstått socialdemokraternas tv reklam med den unga killen som är hos den äldre kvinnan men efter veckan där det framgått att två socialdemokrater har köpt sex i en LO lägenhet förstår jag den lite bättre. Blir det nästa förslag från s efter manliga Butlers - att man ska skattesubventionera xx?

Inga kommentarer: