Sidor

onsdag 18 augusti 2010

Sen shopping på Coop i Valbo med M-tröja - vad ska LO säga...

Ikväll var jag och handlade sent på Coop forum i Valbo med Moderat tröja på mig, och jag åkte i den stripade bilen. Vad ska LO säga? Tänk om jag påverkar någon kund eller personal att rösta på Nya Arbetarpartiet Moderaterna? Borde inte rörelsens matvarubutik enbart tillåta Socialdemokrater att handla där? Får Moderater tanka på OK? Tänk om vi påverkar personalen? Får barn till familjer som röstar borgerligt ha barn som går på Unga Örnar? Vad kan hända då?

Får överhuvudtaget barn till LO medlemmar umgås med "borgerliga" familjer. Frågorna är många sedan LO sa upp kontraktet med Linda Bengtzing på familjedagen i Furuvik när hon sa att hon inte röstar på socialdemokraterna.

Har man undersökt Jill Jonsson ordentligt nu så att hon kommer ut som Socialdemokrat? Har man åsiktsregistrerat henne så att man vet att hon är lojal med partiet? Vilka fler artister i rörelsen är brännmärkta?

Borde inte LO förbjuda alla medlemmar att överhuvudtaget lyssna på Linda B och är det därför som den statliga radion har slutat att spela henne i vårt län?

Inga kommentarer: