Sidor

måndag 23 augusti 2010

Många jobb äventyras om rotavdraget avskaffas säger orolig företagare i stor intervju!

- ROT-avdraget har gjort alla till vinnare, men tyvärr är det ideologin som styr. Får vi en rödgrön regering försvinner avdraget. Då äventyras massor av jobb i byggbranschen. Det är någonting att tänka på för alla byggnadsarbetare innan de går och röstar, säger Anders Arnaryd på Svenskt Näringsliv hemsida. (klicka på rubriken för hela artikeln).

Anders säger vidare;

Anders Arnaryd är övertygad om att ROT-avdraget har haft och fortfarande har en stor betydelse för hela branschen. - Avdraget har verkligen stimulerat reparationer, ombyggnader och tillbyggnader över hela landet. Det är jättebra för företagen och för alla privatpersoner som utnyttjar den här möjligheten. Som en annan positiv följd av ROT-avdraget pekar Anders Arnaryd på att svartjobben har försvunnit. - Det är fullkomligt ointressant att anlita svartjobbare med alla de risker detta innebär. För ungefär samma belopp kan du få hjälp av seriösa företag som lämnar garantier, som har de försäkringar som behövs och som har bra villkor för sina anställda. Stoppas ROT-avdraget är svartjobben med hundraprocentig säkerhet tillbaka dagen därpå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vem vill stoppa det ROT-avdraget?

Lars Beckman sa...

De tre röda partierna ska avveckla det så snart konjunkturen vänder enligt deras valmanifest

Anonym sa...

Men de vill ju utöka ROT till t ex skolor och flerfamiljshus?!

Lars Beckman sa...

Det står i deras gemensamma överenskommelse att man först under 2011 (valfläsk?) ska omfatta fler områden, för att sedan så snart lågkonjunkturen är över ta bort rotavdraget för alla. Från och med 2012 har de budgeterat noll för rotavdrag, så då är väl lågkonjunkturen över då?