Sidor

torsdag 19 augusti 2010

Läst på Facebook: Det var nog tur att Linda Bengtzing inte behövde göra tjänster åt LO...

Jag läste just en kul facebook kommentar och det var att det är nog tur att inte Linda Bengtzing behövde göra tjänster åt LO, med tanke på den sexskandal som nu drabbat Socialdemokraterna och LO.

Ganska elak kommentar men lite allvar. LO:s varumärke är mycket nedsvärtat med tanke på deras negativa kampanj, och så Linda Bengtzing skandalen och så en sexskandal med förtroendevalda som köper sex i en LO lägenhet.

Kommer fackavgiften att byta namn nu genom ett bokstavsbyte? Har någon sett Rolf Wiberg ta avstånd från sina partikamrater som köper sex eller är det lika ok som att säga upp kvinnliga artister som inte är socialdemokrater?

Jag tycker det är synd för svensk arbetsmarknad behöver två starka parter som kan ta ansvar på arbetsmarknaden, genom förhandlingar. Det är det som är den svenska modellen, och jag är helt övertygad om att det bästa för facket vore att man istället för att se till partiets bästa, såg till medlemmars bästa. Då skulle man inte vara emot jobbskatteavdraget och man skulle vara emot bensinskattehöjningar mm.mm.

Nu är man ideoligiskt handlingsförlamade och väljer konsekvent partiet före medlemmarnas bästa och det är därför man har tappat 500 000 medlemmar på kort tid.

Inga kommentarer: