Sidor

tisdag 3 augusti 2010

Kennet Lutti ledarskribent i Arbetarbladet ironiserar i en ledare över min debattartikel i GD. Då vet man att man skrivit något bra!

Kennet Lutti, som i och för sig, är köpt och betald av Arbetarrörelsen i länet, skriver en ironisk ledare om min debattartikel i Gefle Dagblad i Arbetarbladet idag

Jag har en väldigt enkel regel, om Lutti tycker och skriver något om det man skrivit, så visar det hur rätt man har, om han tycker tvärtom. Det som är beklagligt är att en ledarsida faktiskt kan vara oberoende från ett parti, men Lutti har nu ställt in sig i ledet, och kommer att försvara vad "partiet" tycker, utan att bry sig om konsekvenserna för tidningens läsare och jobben i länet.

Att snabbavveckla kärnkraften som miljöpartiet vill är ett direkt hot mot jobben i länet, att förbjuda externa köpcentrum skulle hota handelns utveckling och att införa en kilometerskatt för tung trafik skulle allvarligt hota företagens konkurrenskraft och därmed jobben. OM det måste Kennet Lutti för läsarnas skull kunn förhålla sig, men han väljer att försöka misskreditera den som skrivit artikeln. Att sakligt diskutera och debattera vad de röda partiernas politik skulle betyda för länet, vill han inte men å andra sidan har han betalt för att vara megafon för partiet, och det sköter han utmärkt.

Inga kommentarer: