Sidor

torsdag 19 augusti 2010

Fria fantasier om bilbatteritillverkare i Gävle!

GD och AB har nu avslöjat att det inte blir några batteritillverkare i Gävle, vilket jag kunde berätta på den här bloggen redan när Gävle kommun släppte nyheten. Det faller på sin egen orimlighet men ger man sig nu? Nej, nu försöker man med nya fantasier om att det finns nya fabriker på gång som ska tillverka än det ena, än det andra.

I bakgrunden kan man ana socialdemokraterna i Gävle som nu skickar fram nya budbärare så att Gävleborna ska tro att det kommer att bli nya jobb, men det finns en lösning som är effektiv för att skapa nya jobb. Ett bättre företagsklimat i Gävle kommun som det kan bli med en ny kommunledning! Det är för alla som är arbetslösa i Gävle vi behöver ett alliansstyre även i Gävle.

2 kommentarer:

Lars Thorsell sa...

Jag har hört ett rykte, det ryktet menar att staden redan har gjort klart med två nya företag modell större om att etablera sig i Gävle men att man håller på nyheten för att få största möjliga genomslag under valrörelsen.

Men som sagt, ett rykte.

Lars Beckman sa...

Och man kommer säkert att hinna med och och ha pressträff om det också före valet, och sedan efter detsamma, så rinner etableringen ut i sanden. Det är inte en ovanlig Gävle händelse.