Sidor

onsdag 4 augusti 2010

Använder socialdemokraterna Gävle kommuns personal och pengar till valrörelse?

Socialdemokraterna har nu bestämt att det ska vara invigning av stortorget lagom till valet i början av september. Man låter självklart Gävles största reklam och evenbyrå sköta arrangemanget och man har bokat en av Sveriges just nu heta artister till sitt event.

Det är lite märkligt att inte media reagerar på ett så uppenbart försök att använda Gävle kommuns pengar och resurser till ett politiskt parti jippo, socialdemokraterna.

Tyvärr så är det nog risk även i år för att det kommer att ske övertramp där socialdemokraterna inte skyr några medel för att försöka vinna valet i Gävle. Man har under mandatperioden annonserat för politiska möten med s-folk under sken av att det är Gävle kommun som arrangerat möten osv men verkligheten efter 100 års styre med välkänt resultat betyder att med stor sannolikhet så är det alliansen som styr Gävle efter valet. Det kommer inte att gå snabbt att vända kommunens negativa utveckling men resan kan i varje fall börja för att hitta tillbaka till Sverigetoppenh istället för Sverigebotten.

Inga kommentarer: