Sidor

söndag 8 augusti 2010

Alliansen har en stabil ledning och Nya Moderaterna är Sveriges största parti äveni dagens opinionsundersökning!

Svenska folket föredrar trygghet och stabilitet före osäkerhet och expriment.Alliansen leder över det röda blocket, och Nya Moderaterna är fortsatt Sveriges största parti enligt dagens opinionsundersökning som presenteras i SVD idag och refereras i SVT Text. Klicka på rubriken för hela artikeln.

Det är också uppenbart att de som bor och verkar i Gävleborg inte vill ha kraftigt höjda drivmedelspriser och höjda skatter för alla som jobbar. De som bor i Gävleborg förstår att med en införd kilometerskatt för tung trafik hotas jobben i näringslivet, eftersom produkterna blir dyrare, och hushållen får mindre konsumtionsutrymme eftersom priset på varorna stiger.

Ingen kan anklaga de statliga medierna och socialdemokraterna för att inte bedriva en oppositionspolitik utan man har verkligen försökt att problemformulera ur ett vänsterperspektiv men svenska folket är klokt och ser fördelarna med alliansens politik.

Vad ska man hitta på nu regionalt? När kommer peronsonangreppen och smutskastningen att börja regionalt? Man kommer att bli panik nu när siffrorna ser ut som de gör, och man kommer inte att dra sig för något.

Inga kommentarer: