Sidor

onsdag 21 juli 2010

Vem har sagt; ”Vi får aldrig acceptera ett demokratibegrepp som står höjt över klasskampen

I dagens Expressen är det en stor intervju med Lars Ohly, som om det går riktigt illa i valet, kan vara minister i en svensk regering.

Klicka på rubriken för hela texten med Lars Ohly i Expressen. Läs och fasa över vad som skulle kunna bli verklighet om Lars Ohly får ett politiskt inflytande. Min farfar tillhörde det gamla arbetarpartiet men han hatade kommunister. Han var med och försvarade Sverige under andra världskriget och visste vad kommunister stod för.

Det är varje mans och kvinnas plikt, att arbeta aktivt mot kommunismen. Demokrati är ett begrepp som måste erövras varje dag - och här har Lars Ohly en mycket smutsig historia - vilket hans inlägg på Vänsterpartiets kongress visade. Att det finns en svensk partiledare som har sagt; ”Vi får aldrig acceptera ett demokratibegrepp som står höjt över klasskampen, är ytterst anmärkningsvärt och borde följa honom i media varje dag.

1 kommentar:

hanna sa...

"försvarade Sverige under andra världskrig"..... mot vad?? Sverige var neutralt och aldrig utsatt för någon ockupation från något land.
Men han kanske "försvarade" Sverige från juder som smuglades hit av människor som satte sitt liv på spel för att rädda andra - men det vet du väl inte hur man gör.......