Sidor

söndag 4 juli 2010

Tom Widorsson bör offentliggöra den affärsmässiga uppgörelsen med arbetarrörelsen inför fackens dag i september.

Tidigare i år reste Tom Widorsson med kommunalrådet Carina Blank på en resa i USA. Samma personer som gjorde upp det affärsmässiga (?) köpet av Furuviksparken till Tom Widorsson. Jag vet att det fanns andra intressenter som bjöd ett betydligt högre pris på parken då men av olika anledningar så valde Gävle kommun att sälja till just Tom Widorsson som nu har sålt parken vidare till nya intressenter. En av tjänstemännen försvarade beslutet i media med att det inte är förbjudet för en kommun att göra dåliga affärer.

Frågan är nu om Tom Widorsson betalar tillbaka till arbetarrörelsen med ett fömånligt affärsupplägg när socialdemokraternas kampanjorganisation bjuder alla medlemmar i LO på en dag i Furuviksparken ett par veckor före valet i september. Hela dagen kommer att vara fylld med politiska talare från arbetarrörelsen som kommer att angripa alliansen för allt ont i världen. En fackföreningsrörelse som är i kris eftersom medlemmarna flyr från den. Förmodligen för att medlemmarna har upptäckt att alliansregeringen är till större nytta för alla svenskar än det röda alternativet i svensk politik.

För att reda ut alla misstankar om att Furuviksparken subventionerar socialdemokraterna och LO/ kommunal så borde Tom Widorsson och Carina Blank / LO´s Rolf Wiberg offentliggöra hela avtalet med arbetarrörelsen så att det inte finns misstankar om att Tom Widorsson sponsrar ett enskilt parti.

Eller är det så enkelt att det nu ska betalas tillbaka till Arbetarrörelsen?

Kommer Radio Gävleborg att ta upp det här ämnet i Fokus?

4 kommentarer:

hanna sa...

Konspirationsteorier verkar vara ditt favoritämne.

När ska Moderaterna börja prata om sin politik EFTER valet ??

Börjar bli lite pinsamt nu.

Lars Beckman sa...

Delar du inte uppfattningen att det är rimligt att Tom Widorsson redogör för sitt avtal med Socialdemokraterna?

PEJ sa...

Jag tycker absolut de ska göra det. Det finns säkert inget hemligt där.... som på vissa andra ställen.....

Picus.V sa...

Om det ska redovisas så kanske dina kompisar bilmånglarna ska redovisa lite siffror också?

Hur mycket tjänade man på Gerda-affären?