Sidor

lördag 10 juli 2010

Nya Omsorgen i Ljusdal expanderar!

Vårdföretaget Addera Omsorg växer. I Ljusdal ökar efterfrågan på deras tjänster och därmed också personalbehovet.Vårdföretaget Addera Omsorg startades i Ljusdal i maj i år. De erbjuder som ett alternativ till kommunen både hemtjänst och hushållsnära tjänster. Nu upplever de en ökning i efterfrågan hos kunderna.– Vi får hela tiden fler kunder i Ljusdal, verksamheten expanderar kontinuerligt, säger Mats Lindberg till Ljusdalsposten. (klicka på rubriken för hela artikeln).

Det är just den här sortens företag som de tre röda partierna vill förbjuda genom att ta bort rutavdraget och försvåra för privata företag inom omsorgssektorn. Det drabbar självklart företagen men ännu viktigare är att det drabbar företagens kunder, medborgarna. Så för att säkerställa en god service även i landsbygden är det viktigt att alliansen får fortsätta utveckla en politik för hela Sverige. De tre röda partierna har angripit landsbygden genom att vara emot Apotekets avreglering, som gör att man kan köpa huvudvärkstabletter i närmaste butik. Boende i storstaden har alltid klarat sig där det funnits och finns dygnet runt öppna Apotek. Man har angripit landsbygden med kraftigt höjda drivmedelspriser, och man angriper jobben i landsbygden med införande av en kilometerskatt. Man angriper landsbygden genom att man vill fördubbla arbetsgivaravgifterna för unga, och vårt län har många telemarketingföretag med unga anställda. Man angriper landsbygden med kraftigt höjda el-skatter.

Listan kan alltså göras lång på varför de tre röda partierna, med partiledare som alla bor och verkar i Stockholm, angriper landsbygden.

1 kommentar:

PEJ sa...

Flera problem här, Lars. Som du totalt blundar för. För det första - tycks du ju inte ha något problem med att folk (med fet plånbok) kan köpa sig bättre välfärd än de flesta. Men det är ju nästan ett av M´s mentrar så det är ju inget nytt. B-laget för "folket" och A-laget för eliten - så har borgerlig politik varit i 150 år snart.

För det andra så tycker du tom att det är ok att alla skattebetalare i Sverige ska ta ansvar för städning hemma hos rika. Över 90% av de som använder sig av RUT-avdrag tjäner MER ÄN 450.000 om året.

Därför ska dessa företag minimeras med en uttbyggnad av den offentliga sektorn. Vad är det som gör att jobben inte FÅR vara offentliga ?? Varför måste de till varje pris vara privata ?? Än så länge har ingen svensk kommun gått i konkurs - men det händer dagligen för privata företag. Hur löser du problemen med skolplikt - när en friskola går i konkurs - då får du en hel, aktiv föräldrakår på nacken ??