Sidor

lördag 10 juli 2010

Hägglunds rimliga krav i en svår situation.

Det är i Domstol man döms i Sverige och andra länder för eventuella brott, och eventuella brott reds ut av rättsväsendet. Det är bra att ha i åtanke nu när det spekuleras i vad en f.d minister har gjort eller inte gjort.

I Expressen kräver nu en partiledare (klicka på rubriken) att den f.d ministern träder fram och ger sin version och jag delar den uppfattningen att det är rimligt för att få slut på alla spekulationer. Är det brott begångna så får rättsväsendet reda ut det, och inte kvällstidningar och politiska motståndare, som nu försöker göra politik av det här.

Vi ska också komma ihåg att den f.d ministern har gjort stora insatser för att förbättra Arbetsmarknaden i Sverige under den senaste mandatperioden.

Om och när någon blir dömd så kan man ha en uppfattning om vad som hänt, men det är långt till att vi är där än.

Statsminister Fredrik Reinfeldt har också hållit en pressträff idag där han förklarar att den tidigare ministern förnekar påståendet som finns om vad han har gjort.

5 kommentarer:

PEJ sa...

Lars...... Hela våren har Alliansens lakajer fört en häxjakt på Mona Sahlin med allt från "Tobleronepolitik" till fina röda väskor - och då går det jättebra. När sen en av Alliansmaffian (troligtvis) trampar så odentligt i klaveret att det inte finns något kvar av samma...... då beskriver du som populism.

Littorin gjort stora insatser för att förbättra arbetsmarknaden - jag kommer bara ihåg att han ändrade LAS visstidsanställningar från 6 mån till 24 mån...... kommer du ihåg något annat ???

Moderaterna döljer något - varför så bråttom med att undanröja alla uppgifter om Littorin, nästan INNAN han hade avgått ???
Det luktar skunk här !!!

Picus.V sa...

PEJ har ett bra luktsinne...
:-))

Nå, Lars? När ska ni börja bli lite ärliga?

Lars Beckman sa...

http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2059868/sven-otto-littorin-fornekar-pastatt-sexkop

PEJ sa...

Lars..... Du (och Littorin) vet att i 97% av fallen där en åklagare inleder förundersökning om sexköp läggs ärendet ned "i brist på bevis" - just därför finns det ju en hyfsat bra sannolikhet att så även sker OM EN SÅDAN FÖRUNDERSÖKNING inleds.

Har du haft någon sannolikhetslära i skolan ????

Andreas sa...

PEJ verkar ha en väldigt märklig syn på hur en rättsstat ska fungera. Man blir inte dömd i samma ögonblick som man anklagas!