Sidor

onsdag 16 juni 2010

Nej till straffskatt på ungdomsjobben - bra debattartikel av Arbetsmarknadsministern.

Sven Otto Littorin har en bra debattartikel idag om vänsterpartiernas attack på ungdomar idag i Expressen. Klicka på rubriken för artikeln.

6 kommentarer:

Picus.V sa...

Ja, men grattis.

Littorin. Nu måste jag ta ett lugnande medel igen.....
Phouuuu.

Här har vi en av de största knäppstararna i svensk politik någonsin.
Näst efter Maud Olofsson förstås....

Lars Beckman sa...

När du tagit det lugnande medlet, läs då artikeln i lugn och ro och fundera över hur 10 miljarder i skattehöjning på unga kan skapa fler jobb för dem. Om det vore så att höjda arbetsgivaravgifter i den storleksklassen skapar jobb åt unga varför chockhöjer man inte arbetsgivaravgifterna för alla anställda, om man nu tror att det skapar jobb?

PEJ sa...

men Lars, varför har ni så himla svårt att förstå den röd-gröna politiken??

Man vill jo sänka AG-avgiften när små/medelstora företag anställer unga långtidsarbetslösa - inte som idag ge bla. McDonalds ett tillskott på 50 miljoner för ungdomar som hade fått anställning i vilket fall som helst.

Picus.V sa...

Nu lär jag ta "nervlugnande", IGEN...
Dina fina bilhandlare lurades. Grattis.
Helvete.....

Anonym sa...

En fråga till Picus.v. varför lurades bilhandlarna som du säger? för att dom på affärsmässiga grunder köpte ett fartyg som dom senare sålde vidare efter att ha konstaterat att det inte gick att driva det i Gävle med en vinst som är acceptabel?. Man kan ju knappast köpa ett fartyg av välgörenhet, dessutom så mår ju fartyget bäst av att användas. Jag tycker att det känns bra nu får ju Briggen ut på haven och fara där hon hör hemma.

Lars Beckman sa...

När det gäller Briggen Gerda har jag samma uppfattning. Bra att hon får segla.

PEJ: De röda partierna sänker skatten med 1 miljard för unga, sant. Men lika sant är att man höjer skatten för unga med 10 MILJARDER. Om det är så effektivt att skapa jobb för unga med fördubblad beskattning av arbetsgivaravgifterna - varför gör man inte det för alla anställda?