Sidor

fredag 4 juni 2010

Erotisk maktkamp? Själv föredrar jag teorin om att de tre röda partierna har en politik som väljarna inte tycker att Sveriges utmaningar löses med.

I Expressen idag finns det en lite märklig debattartikel där en erotisk (!) vinkel ges på varför Alliansen leder över de tre röda partierna...(klicka på rubriken.)

Själv föredrar jag sakdiskussioner i politiken och då är det mycket tydligt att väljarna ser att det är alliansen som har svaret på hur Sverige ska utvecklas som ett föregångsland. I vårt län finns det många många utmaningar som måste lösas och det är många allianspolitiker som längtar att få göra hela vårt län bättre att leva och bo i.

3 kommentarer:

PEJ sa...

"allianspolitiker som längtar att få göra hela vårt län bättre att leva och bo i".....
Jo visst.... för de 10% med de högsta inkomsterna - övriga skiter ni i !!

Lars Beckman sa...

Nej PEJ. Tvärtom, alliansen vill göra vårt län bättre att bo och verka i, och ändra så att vi ligger i toppen istället för botten på alla rankinglistor. Men det kommer inte att bli lätt eller gå fort, men arbetet måste börja direkt efter valet.

PEJ sa...

samma visa om och om igen.

Er politik går ut på att den 10-del med de högsta inkomsterna ska ha skattelättnader, mycket mer pengar i plånboken - för enligt er teori ska de sätta igång hjulen i Sverige, anställa folk (till slavlöner så alla under den 10-delen ska ha minst 3 jobb för att kunna betala hyran).
Problemet med det är att den 10-delen inte investerar i Sverige - utan skickar sina pengar till konton i Schweiz eller New Jersey. Till skatteparadis utanför skatteverkets långa armar.

Er politik fungerar inte - det skapar inga jobb. Ska man få gång i hjulen i Sverige måste man ge gemena man penagr över - det ahr ni INTE gjort. Jobbskatteavdraget kommer du att säga...... problemet är att det har ätits upp av alla allmäna kostnadshöjningar ni har infört. Den vanliga undersköternskan (som ni värna så mycket om - ironi) har fått MINDRE i plånboken med er politik varje månad. Så hon/han gör vad man kan för att spara några slantar ifall man blir arbetslös eller sjuk - för då är man RIKTIGT illa ute i dagens Sverige.

Vanliga Svensson konsumerar INTE...... och det gör att hjulen stannar i Sverige - företagen kan inte sälja sina varor - drar ner ännu mer - och spiralen är neråtgående istället för uppåtgående.

Fel politik i fel konjunktur.....