Sidor

lördag 24 april 2010

Ramudden årets företag i länet.Grattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul för Ramudden! Men trist för alla skattebetalare som får vara med och finansiera Eldklotet. Förunderligt att kommuner, Länsstyrelsen mm bidrar med pengar till en fest för företagare - har Företagarna det knackigt eller vad? Gävle kommun bidrar med ca 80.000, Gävle Energi förmodligen lika mycket. Med alla kommuner, Länsstyrelsen och Landstinget blir det minst 500.000! Gävle- & Hälsingetidningar skriver inget om detta eftersom de också har fingrarna i syltburken! Moderata oppositionsrådet Inger Källgren Sawela håller också tyst, men hon tycks ju gilla att resa och festa på skattebetalarnas pengar...
Dock hedrar det Lars B att han inte talar illa om Företagarna eftersom han är regionchef på Svenskt Näringsliv - men bara fram till nyår när han blir länets mest kryssade riksdagsman. Då blir det fritt fram!

Lars Beckman sa...

Jag vet inte hur mycket Eldklotet får i offentliga bidrag. Det är dock viktigt med ett tillfälle per år där näringslivet hyllas för de insatser man gör för att skapa jobb och tillväxt i länet. Det är också viktigt att när en gala arrangeras att det verkligen är företagare där, och där får fler jobba hårdare tillsammans för att verkligen ha hela näringslivet samlat från hela länet under kvällen, och då behövs det inte heller offentliga bidrag, för nog borde näringslivet kunna bekosta en fest och hyllningsgala utan offentliga bidrag? (om man har fått några bidrag vilket jag inte vet).

Det var i vart fall en mycket trevlig kväll och alla vinnare från hela länet var värda sina priser. Det finns ett sjudande och dynamiskt näringsliv som kan utvecklas ännu bättre med moderatstyrda kommuner och en fortsatt framgångsrik alliansregering.

Det ska bli roligt att sitta i Riksdagen och representera hela länet.