Sidor

lördag 10 april 2010

Göran Skytte i SVD om kjolarnas krig som kommer snart.

Göran Skytte skriver i SVD (klicka på rubriken) idag om miljöpartiet och kjolarnas krig, dvs om relationen med miljöpartiet och socialdemokraterna.

Skytte tycker att det är intressant att inte medierna i Sverige tagit upp Maria Wetterstrands uttalande om att hon tänker krossa det socialdemokratiska maktmonopolet, och precis som jag skrev på min blogg när artikeln i Fokus kom ut, så ställde jag också frågan varför Miljöpartiet då slår sig ihop med s?

När ska Magnus Lundqvist i Gefle Dagblad på konsumentsidan granska och beskriva konsekvenserna för en barnfamilj boende i villa med två bilar, med miljöpartiets politik? Hur stor blir energiskattehöjningen och vad betyder vänsterpartiets skattechock på 50 miljarder som ligger utöver miljöpartiets 21 miljarder i energiskatter?

Jag såg att Gävle kommun med våra skattemedel går ut och kör en kampanj med miljöfrågor på stortavlorna och det är väl bara att tacka och ta emot för miljöpartiet, som styr Gävle, att det är skattebetalarna i Gävle som betalar deras kampanjer och inte deras valbudget. Såhär kommer det att hålla på till valet, där Anna Östman Gävle kommuns informationschef förmodligen har fått ett uppdrag att med hjälp av Gävles största reklambyrå se till att s vinner valet. Hur många invigningar tror du att man hinner med före valet där man sätter Carina Blank mfl i centrum?

Inga kommentarer: