Sidor

tisdag 27 april 2010

Följ Filippa Reinfeldt..

Förra helgen under Moderaternas kommundagar fick jag en kort pratstund med Filippa Reinfeldt. En skicklig landstingspolitiker som ger Stockholmarna en trygg och säker sjukvård till skillnad från Gävleborg där man inte känner sig trygg med sjukvården enligt en undersökning från IF.

Nu kan man följa Filippa varje dag på en blogg som heter Filippaochjag.se. (klicka på rubriken så kommer du dit)

2 kommentarer:

PEJ sa...

"trygg och säker sjukvård".... säger du.

Men inte för alla - bara för vissa.......

Ett besök i privata primärvården kostar 1400,- PER BESÖK. Och tecknar du en privat försäkring får du besöket för 600,-

Ni går steget längre an i USA..... ni skapar behov av privata försäkringar, men finansiera kalaset via offentliga medel - skickligt, men extremt korkat när folk börjar inse vad ni håller på med och att de ändå får vara med att betala via skattesedeln.

Lars Beckman sa...

Nej, behovet av privata försäkringar skapas av långa köer. I landsting med korta köer behövs det inte någon privat försäkring. Tyvärr har landstinget Gävleborg mycket långa köer och dålig tillgänglighet vilket visar sig i alla från socialdemokraterna oberoende undersökningar.

Vem försöker du skrämma? Alla partier i Sveriges Riksdag är för offentligt finansierad vård. En del partier med möjlighet att välja entreprenörer, utom de tre socialistiska partierna som inte vill ha privata entreprenörer i vården, utan enbart offentliga köer.