Sidor

söndag 28 mars 2010

vi har revolutionerat Arbetsförmedlingen

En av de största förändringar som skett är att arbetsförmedlingen numera är vad man heter, en arbetsförmedling med ett mål, att matcha jobb och inget annat säger Fredrik Reinfeldt på stämman.

5 kommentarer:

PEJ sa...

nu saknas bara en sak då.........Jobb att söka !!!

Lars Beckman sa...

Ja, och tack vare alliansens politik så växer jobben sakta men säkert till nu om vi fortsätter med samma politik som sätter just jobben i fokus istället för höjda a-kassor mm som ska finansieras med att man tar bort rabatten för arbetsgivaravgiften för ungdomar exempelvis.

PEJ sa...

men Beckman...... det finns ju inga jobb att söka - vad ska ni göra åt det ???
Sänkta skatter ger inga jobb !!!

hanna sa...

ja visst...... tagit bort 60.000 utbildningsplatser 2006. Infört privata AF som använder healing, massage och annat trams för att "coacher" folk. Infört Nystartsjobb - som inte gav mycket.....sen ett dubbelt Nystartsjobb - som inte gav mycket mera. Sänkt AG-avgift för ungdomar - så bla McDonalds kunna öka vinsten i företaget med 1,5%.

Så visst har ni revolusionerat AF !!!!

Lars Beckman sa...

Hanna, du vill alltså införa en ungdomsskatt genom att arbetsgivaravgifterna för ungdomar fördubblas liksom de röd-gröna vill göra. På vilket sätt skapar det nya jobb för just ungdomar som är den grupp som har allra svårast att komma in på arbetsmarknaden?