Sidor

onsdag 10 mars 2010

Släpp in framtiden - nu är sajten öppen. - Är Gävleborgare som är arbetslösa lata eller okunniga? undrade Alex Schulman på Kickoff.

Det var en riktigt bra kickoff ikväll med Alex Schulman och Moussa ikväll. Härliga kontraster och en öppenhjärtlig och frisk diskussion mellan Alex och Moussa.

Nu är sajten öppen som du hittar till om du klickar på rubriken ovan. Alex schulman fick en publikfråga om varför det är så hög arbetslöshet i Gävleborg. Han ställde frågan om arbetslösa Gävlebor är lata eller okunniga, med glimten i blicken ska man tillägga till hans försvar. Men hans anförande gick inte alls ut på det utan han pratade om vikten av att bygga bra nätverk för att ta sig fram i livet.

Moussa talade om vikten av utbildning och att vi i Sverige inte förstår hur bra vi har det men han betonade om och om igen individens ansvar att ta tag i sitt eget liv.

Hela kickoffen kommer att läggas ut mer eller mindre oklippt på hemsidan som ligger under Arbetarbladet. Gå och in registrera dig och ge dina förslag till hur vi ska minska arbetslösheten bland ungdomar i Gästrikland.

Inga kommentarer: