Sidor

onsdag 10 mars 2010

Lönnbark ber läkare om ursäkt för att man kallat honom mentalt störd för att han kritiserade socialdemokraterna. Det räcker inte!

Enligt GD (klicka på rubriken) så ber nu Svante Lönnbark den läkare som anklagades för att vara mentalt instabil om en offentlig ursäkt. Det räcker inte alls med den ursäkten och den kommer från fel person. Det är de socialdemokratiska landstingsråden som borde be om offentlig ursäkt och inte en tjänsteman. Om Lönnbark ska avgå eller inte efter den här krisen och den minst sagt usla hanteringen av relationer med läkare är upp till honom själv att dra slutsatser om men hur ska han kunna upprätta en relation med läkarna i Hudiksvall igen?

DN skriver idag om att människorättskämpar i det kommunistiskt/socialistiskt styrda Kina har fått det svårare att uttrycka sig kritiskt offentligt och det förvånar mig inte alls att även de socialistiskt styrda Landstinget Gävleborgs politiska ledning använder sig av samma metoder.

Var är de fackliga organisationerna i den här debatten? Vad säger LO Unionen TCO Kommunal och SKTF i länet? Är det ok att den politiska ledningen för Landstinget Gävleborg kallar de som ger uttryck för en annan uppfattning för mentalt instabila? Varför försvarar ni inte de offentlig anställdas rätt att uttrycka sig offentligt?

Är partibanden med socialdemokraterna för starka?

Inga kommentarer: