Sidor

onsdag 3 februari 2010

Socialdemokraterna + 20 miljarder kronor Vänsterpartiet + 55 miljarder + Miljöpartiet + 17 miljarder. Nu har de knappt två månader på sig att enas

De tre vänsterpartierna tävlar i vem som kan vill höja skatten mest skriver Dagens Industri. En gissning är väl att det blir en kompromiss som gör en vanlig barnfamilj ungefär 2 000 - 4 000 kronor i månaden fattigare.

Man kan ju undra varför Mona och hennes gäng vill försämra ekonomin så kraftigt för en kommun anställd, landstingsanställd, Sandvik anställd eller Korsnäs anställd.

4 kommentarer:

hanna sa...

Ännu en GIGANTISK LÖGN....
De vill HÖJA skatten för HÖG-inkomsttagare som du - ni har råd med en skattehöjning på 50 miljarder, för det är det ni har STULIT från landets alla LÅG-inkomsttagare under tre år.
Så sluta upp nu med dina patetiska lögnar - det är ingen som går på dom ändå.

hanna sa...

censuren länge leve !!!!!

Lars Beckman sa...

Svar till Hanna:

Jag rekommenderar en läsning av vänsterpartiets motion till Riksdagen där det framgår att man vill höja skatten med 50 miljarder för vanliga barnfamiljer. Det skulle betyda cirka 2500 per månad för en person med normal inkomst. (man vill inte ha jobbskatteavdrag +1800 och sedan vill man höja skatten ännu mer). Det är Lars Ohly du ska rikta din ilska emot och inte mig.

hanna sa...

men varför skriver du om S och Mp ???????
Är du så korkad så du tror att Alliansen är rörande överens om alla skatter ??