Sidor

torsdag 4 februari 2010

Lars Ohly sålde lägenhet på Söder i Stockholm - tjänade 600 0000 på 4 år!

Expressen (klicka på rubriken) skriver om Lars Ohly och hans lönsamma lägenhetsaffärer. Enligt Expressen tjänade Ohly 600 000 på 4 år genom att först köpa en lägenhet för 3.5 miljoner och sedan efter en kort tid sälja den för 4.1 miljoner.

Det är samma vänsterpartist vars dotter har gått i friskola och som har opererat sitt knä på det privata Sophia hemmet. Det är samma vänsterpartist som vill förbjuda vinst i vården och som vill förbjuda friskolor...

4 kommentarer:

hanna sa...

Och hur mycket tjänar Reinfeldt per år på sänkt inkomstskatt och slopad fastighetsskatt ????

Lars Beckman sa...

Det vet jag faktiskt inte men skillnaden mellan Fredrik och Lars är att Lars säger en sak, att vi ska förbjuda friskolor, ta bort privata sjukhus och förbjuda vinster på bostäder men gör tvärtom.

hanna sa...

du är en sorglig karatär.....Tar inte reda på fakta - gissa om dina motståndares politik...

Lars Beckman sa...

Lars Ohly har en dotter som gått i friskola, har operaterat sitt knä på Sophiahemmet Sveriges äldsta privata sjukhus och han köpt och sålt en lägenhet på Söder och tjänat 600 000 kronor. Det är fakta och att han vill förbjuda friskolor och privata sjukhus och att han vill förbjuda vinster på bostäder är också fakta. Läs vänsterpartiets program på deras hemsida.