Sidor

söndag 17 januari 2010

Vänsterledaren Lars Ohly tryggt opererad på det privata sjukhuset Sophiahemmet.

Lars Ohly har blivit opererad för sin miniskskada i knäet i veckan. Han valde det trygga för det osäkra och valde att operera sig på det privata sjukhuset Sophiahemmet i Stockholm.

Lars Ohlys dotter har också gått på en privat skola så det klingar mer än falskt när nu vänsterpartiet ska gå till attack mot privata företag i välfärden. Varför ska inte vanliga människor få välja det man tycker är bäst när uppenbarligen Lars Ohly har rätten att välja det han tycker är det bästa för honom och hans familj.

Å andra sidan följer han en god kommunistisk tradition, att ledarna i vänsterstater bor och lever flott, och arbetarna lever i fattigdom. (Kuba, Nordkorea, forna öststaterna.

Vi som läser GD och AB mfl och lyssnar på Radio Gävleborg har inte fått ta del av nyheten om att vänsterledaren har opererat sig på ett privat sjukhus. Det vore intressant att få ta del av vad Ulla Andersson och Seppo Laine tycker om det.

Är inte det en ganska stor nyhet att vänsterledaren som vill förbjuda privata alternativ i vården faktiskt utnyttjar det själv?

Inga kommentarer: