Sidor

onsdag 20 januari 2010

Vänsterexprement av sällan skådat slag enligt statsminister Fredrik Reinfeldt.

2010 års valrörelse startade genom partiledardebatten idag. Mot en enig allians som har tagit Sverige genom den djupaste lågkonjunktur som någon av oss upplevt står ett oprövat vänsterexperiment vilket statsministern ödmjukt påpekade idag.

Göran Hägglund sammanfattade det väl:

– Att se en kombination av Socialdemokraternas självgodhet, Lars Ohlys och Vänsterparteits syn på marknadsekonomi och demokrati och Peter Erikssons energipolitik, är det inte det en skräckbild så säg? sa Kristdemokraternas Göran Hägglund.

2 kommentarer:

Marita Engström sa...

"enig allians"??? tja, i en tiondel av frågorna. Kanske. "Tagit sverige genom... lågkonjunkturen". Man har tagit den rikaste tiondelen genom krisen med råge. Men skiter i resten. I valet har alla rösträtt oavsett inkomst o förmögenhet.

Lars Beckman sa...

Vad har Marita Engström att vara stolt över? Du sitter i kommunledningen i Gävle som toppar alla rankinglistor från fel håll och skolan i Gävle ligger sämst till i sverige enligt lärarfacken, detta samma dag som ni publicerar ett inlägg om att skolan i Gävle är bra...

Verkligheten är värsta fienden för socialistiska partier. Vilka länder och städer tycker Marita är föredömen politiskt där kommunister styr?