Sidor

fredag 29 januari 2010

Tänk om Lars Ohly styrt din löneutbetalning - då hade den varit 2 500 kronor mindre den här månaden!

Alliansregeringen har konsekvent sänkt skatterna för vanliga löntagare. För en normal lön handlar det om cirka 1500 kronor per månad som skatten har sänkts.

Den skattesänkningen har Lars Ohly röstat emot och han och vänsterpartiet vill tvärtom höja skatten med cirka 1 000 kronor per månad för en barnskötare, sjuksköterska, Sandvik anställd eller Korsnäsanställd.

Det betyder alltså att en barnfamilj får minst 4 000 mindre per månad!! att röra sig om han hamnar i regeringen. Det skulle slå tufft mot barnfamiljernas ekonomi men det skulle också skada samhällsekonomin då konsumtionen skulle sjunka kraftigt.

Det vore första gången i Sveriges moderna historia som ett parti som nyligen kallade sig kommunister hamnar i regeringsställning. Facit för hur det går för länder som har styrts av kommunister kan man se i det forna östblocket. Vill vi verkligen ha det så? Min gamla farfar som försvarade landet under andra världskriget och som röstade på (s) hatade kommunister för deras människosyn och deras syn på marknadsekonomi och dom ska Mona släppa in i Regeringen?

En bra anledning för dig att engagera dig för en alliansseger!

Inga kommentarer: