Sidor

söndag 24 januari 2010

SVD skriver om var SD har sitt starkaste stöd i opinionen - unga LO medlemmar och hos arbetslösa

Sverigedemokraterna når för fjärde gången i följd över fyraprocentsspärren till riksdagen enligt SVD idag. SD har sitt starkaste stöd bland unga män som är LO-medlemmar eller arbetslösa. Det är kanske naturligt att den som inte har fått ett jobb tror på enkla lösningar och alltså är det en aktiv jobbpolitik och ett gott företagsklimat som kommer att hålla SD borta från att få ett politiskt inflytande i länet.

Tyvärr toppar Gävleborgs län de flesta rankinglistor från fel håll, men det vore att hoppa i galen tunna att ge SD ett politiskt inflytande. Att (s) inte har lyckats länet står klart men det finns en allians redo att ta över ledarskapet även i vårt län och då får väljarna en politik för arbete, en bättre skola och en värdig äldreomsorg.

Nu ska man komma ihåg att det bara finns en opinionsmätning som räknas, och det är den som sker på valdagen, och avgörandet ligger i våra egna händer genom att möta väljare dag efter dag fram till valet på olika sätt och om den politiska debatten handlar om sakfrågor så kommer vi att vinna valet.

Inga kommentarer: