Sidor

tisdag 9 februari 2016

Norrbottens Kuriren lyfter fram att man ska vara stolt över sin egen region och sitt eget län på Facebook - något för Gefle Dagblad att ta efter?

På Facebook kör Norrbottens Kuriren en trevlig kampanj där man lyfter fram att man ska vara stolt över att man bor i Norrbotten, eller är från Norrbotten.

Man skriver;

Norrbotten är en stormakt i idrottssverige och definitivt något att vara stolt över. Joel Lassinantti är Luleåkillen som gått från uterinken i Antnäs hela vägen... till A-landslaget – en norrbottning att vara stolt över.

 Vi vill att att du ska dela din stolthet över Norrbotten. I dag siktar vi högt – vi vill nå minst 50 delningar av den här artikeln. Når vi det målet kommer vi att lotta ut 50 trisslotter bland er som delat artikeln. Kom igen nu Norrbotten – visa er stolthet!
 
--
 
Tänk om Gefle Dagblad prövade på att lyfta fram Gävle och Gävleborg som en fördel istället för att bara var negativ mot Gävle och Gävleborg? Då kanske man till och med skulle få fler prenumeranter? Vem orkar med att starta dagen med negativa och bittra vinklade nyheter varje dag?
 
 

Inga kommentarer: