Sidor

söndag 13 juli 2014

Pressinbjudan måndag Ljusdal / Järvsö: Hur många unga riskerar att förlora jobbet med en ev mörkröd regering?


PRESSINBJUDAN:  

 
Hur skapar vi goda förutsättningar för våra unga att få jobb och hur skulle ett ev. regeringsskifte påverka antalet jobb för unga i länet?

Måndagen den 14 juli besöker riksdagsledamot Lars Beckman (M) Brollans Grill i Ljusdal och Järvsö Bergcykelpark för att tala om ungas möjligheter till jobb tillsammans med oppositionsrådet Lars Molin (M).

Ungdomsarbetslösheten i Gävleborgs län är oroväckande hög och Moderaterna har därför vidtagit en rad åtgärder för att stävja detta under vår tid vid makten. Vi har bland annat halverat ungdomsarbetsgivaravgiften, sänkt restaurangmomsen och infört RUT- och ROT avdragen. Att sänka trösklarna till arbetsmarknaden på detta sätt har extra stor betydelse för unga som annars riskerar att utkonkurreras av andra med mer arbetslivserfarenhet.

Under pressträffen redovisar Lars Beckman en rapport från Riksdagens utredningstjänst där effekterna av förändrade ungdomsarbetsgivaravgifter presenteras.

Vad skulle oppositionens föreslagna skattehöjningar innebära för ungdomsjobben i Gävleborg och hur många unga riskerar därmed att få avsluta sina anställningar om oppositionens förslag genomförs fullt ut?

Media hälsas välkommen till båda besöken och presentationen av beräkningarna från Riksdagens utredningstjänst.

Lars Beckman och Lars Molin besöker Brollans Grill i Ljusdal och Järvsö Cykelpark
 
Plats: Brollans Grill alt. Järvsö Bergcykelpark

Medverkande under dagen: Lars Brolin, Brollans Grill, Lars Lööv, Järvsö Bergcykelpark Riksdagsledamot Lars Beckman och oppositionsråd Lars Molin (M) Ljusdal.

 Kontaktuppgifter:

Lars Beckman, Riksdagsledamot Gävleborg: 070 361 36 96
 
Vänliga hälsningar,

Marcus Morfeldt (M)
Politisk sekreterare
Sveriges riksdag
10012 Stockholm
Tel: 070-247 64 85
marcus.morfeldt@riksdagen.se

 

Inga kommentarer: