Sidor

tisdag 23 juli 2013

Radiotjänst svar visar varför det är Eva Hamilton som styrelseordförande som måste reda ut agerandet från bolaget.

Radiotjänst svar kan kortas till mig i SVD kan kortas till; Vi förstår inte kritiken och vi gör inte några fel.

Det betyder alltså att VD vet vad den högsta juridiska instansen kommer att besluta, trots att vi är mitt i en juridisk process?

Radiotjänst svar visar i själva verket att frågan om Radiotjänst agerande har passerat VD och bolagets ledning (det hade det gjort redan före min debattartikeln) till att nu bli en styrelseordförande. Om inte Eva Hamilton tar sitt ansvar som styrelseordförande och agerar - varför behövs det då en styrelse? Vill hon inte ta det ansvaret som styrelseordförande bör hon avsäga sig styrelseordförandeuppdraget.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med. Men det är värre än så. Karln visar att han inte inser att en dator normalt inte har den programvara som behövs utan att den får köpas alternativt laddas ner för att datorn skall gå att använda som tv. Oaktat att många eller de flesta gör detta, så har han heller inte läst det finstilta i det avtal som varje användare måste godkänna. Det finns ingen som helst rätt för någon annan än upphovsrättsägaren till programvaran att ta ut avgift för användande......

Anonym sa...

Märkte att svd inte tillåter att folk svara på rånartjänst inlägg

Anonym sa...

Jag håller med dig Lars i din tolkning av repliken i SVD från Carl-Gustav Johansson. Hade gärna sett att det går att kommentera artikeln direkt på SVD men det verkar som sagt inte vara möjligt. Men det kanske inte brukar gå att kommentera replik-artiklar, vet ej. Ska bli intressant att se hur Eva Hamilton uttalar sig senare. Kan tänka mig att en interndebatt äger rum vid det här laget. /Johan

Anonym sa...

Jag fattade noll av radiotjänstens svar.

Anonym sa...

Man odlar ihärdigt myten om att 90% betalar. Om man tar antalet hushåll enligt SCB och SPAR, jämnar till siffrorna lite och delar med antalet licenser får man fram 74%. Då är inte en enda företagslicens medräknad så några hundra tusen licenser måste dras av ytterligare.

Ja, vad betyder det? Att Radiotjänst ljuger så klart. Legitimiteten är inte längre där. Det viktigaste är att folk tror att de är smitare och tillhör en mycket liten skara. Så är det inte.