Sidor

söndag 3 februari 2013

Socialdemokraterna rasar i opinonen..

Socialdemokraterna rasar i opinonen berättar DN idag. Det betyder att socialistledaren har lägre opinonssiffror än både Sahlin och Juholt skriver Expressen. s har uppenbarligen återigen kommit helt i otakt med svenska folket. Varför byta ut ett tryggt och säkert alternativ med alliansen för att istället få vadå? S har föreslagit skattehöjningar med 30 miljarder, mp med 50 miljarder och v med 70-90 miljarder men de har inte presenterat någon gemensam politik.

S har inte heller visat hur fördubblade arbetsgivaravgifter för unga under 26 år ger fler jobb när man höjer kostnaderna så kraftigt, eller hur ett minskat jobbskatteavdrag leder till fler jobb, eller hur försämrade rut och rotavdrag leder till fler jobb. S har inte heller presenterat någon gemensam energipolitik med mp och v. Varför skulle någon som bor i ett energiberoende län som Gävleborg rösta på s v och mp? En snabbavveckling av kärnkraften är en snabbavveckling av jobben.

När socialistledaren var tyst så låg s runt 33 % i opinonen och nu när han pratar politik så rasar partiet. Det är samma utveckling som hände med Sahlin och Juholt. Först hyllar media s-ledaren utan granskning men så fort granskningen av deras politik så rasar partiet.

Inga kommentarer: