Sidor

onsdag 23 januari 2013

s har sökt samarbete med sd även i skatteutskottet idag..

Idag så debatterades förslaget om personalliggare i Riksdagen. Det är ett ärende som har sin hantering i Skatteutskottet och här har s förhandlat och sökt samarbete med sd v och mp och då får man en majoritet i Riksdagen. I sak så handlar det om att regeringen har lagt en utredning som ska ta fram ett förslag om hur man ska kunna ha personalliggare även på byggarbetsplatser. Det är en svår och komplicerad fråga som kräver en noggrann utredning men s tycker att man kan beställa lagstiftning av regeringen utan utredning, vilket är högst anmärkningsvärt.

Det är också ett bekymmer att s söker samarbete med sd trots att man före valet lovade väljarna att man aldrig aldrig aldrig skulle göra detta. Vi andra håller rasister utan inflytande i svensk politik men v mp och s håller inte rent. Vad blir nästa steg? Att s samarbetar med sd om integrationspolitiken?

S hade inte behövt göra detta idag eftersom regeringen redan utan s påverkan har lagt fram konkreta förslag om hur man går vidare med dessa frågor rörande personalliggare i byggbranschen.

Sveriges Byggindustrier skrev ett pressmeddelande igår i ämnet och läs det här!

Inga kommentarer: