Sidor

lördag 28 april 2012

Om det är mindre än 400 personer som demonstrerar i Gävle så tågar inte alla s förtroendevalda..

Om några dagar kommer de statliga medierna att gå i spinn inför socialismens dag den 1 maj. Då kommer vänsterpartiet och s att attackera den framgångsrika alliansregeringen och de statliga medierna kommer att vidarebefodra det som sanningar fast det är politisk propaganda från socialister och kommunister.

Sveriges Radio och Sveriges Television som fria och oberoende medier borde självklart inför 1 maj sända program som visar kommunismens förtryck och brott mot mänskligheten men det kommer man inte att göra utan tvärtom kommer nyhetsprogrammen att fyllas av socialistisk propaganda.

Jag har tagit fram en RUT rapport som visar svensk mediapolitik genom åren i förhållande till andra demokratiska länder i europa och i en annan RUT rapport så kan man se socialdemokraternas valresultat. När Sverige fick fria och oberoende medier med en mångfald i media så började också s ras i valresultat.

Fria medier och ett fritt internet  har alltid varit socialistiska partiers största hot och det är inte slump att Kina,  Ryssland och Nordkorea inte vill ha fria medier för sina medborgare och tänk på att det var en borgerlig regering i början av 90-talet som tillät fri radio och tv i Sverige. Före det hade vi enbart statstelevision i Sverige. För dig som vill se vad det betydde googla efter Stina Dabrowskis intervju med Bo Lundgren när han var partiledare för Moderaterna. Hon kunde inte dölja sin avsky för honom och vinklade självklart sin intervju efter det.

Blir det mindre än 400 personer som går ut och demonstrerar för s på tisdag så är det inte ens samtliga förtroendevalda för s som går ut i demonstration - mot sig själva - eftersom det är s som styrt Gävle sedan rösträtten infördes. I det senaste valet vann alliansen valet men s styr tack vare att man manipulerat valkretsarna i Gävle och har två mandat för mycket i kommunfullmäktige. Det är också värt att komma ihåg...Även om de statliga medierna inte låtsas om det.

Inga kommentarer: