Sidor

söndag 25 december 2011

Idag tänker vi på alla som jobbar!

Idag tänker vi på alla som inte är lediga. Polisen Hemtjänstpersonal, räddningstjänsten, sjukhuspersonalen, taxi och färdtjänstföraren och alla andra som inte är lediga. Den service vi andra tar för given kommer sig av att någon annan arbetar. Jag skäms inte för att vi har infört jobbskatteavdraget utan tvärtom, är jag stolt över att en normalinkomsttagare har fått 1500 kronor i månaden i sänkt skatt. S röstade emot de fyra första jobbskatteavdragen och de är också emot det femte!


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Robin Jensen sa...

Hur mycket måste man tjäna för att få 1500 mer i plånboken?

Anonym sa...

Är du full eller dum, krävs det inte lite mer av en riksdagsman?
När man läser dig på twitter inser man vilka dårar nya Moderaterna tillsätter p.g.a brist på lämpliga förtroendevalda!

(M)icke.

Reagan sa...

Det krävs en bruttolön på ca 19000 kronor för att ha fått 1500 extra/månad. Lite beroende på om man är med i kyrkan och viken A-kassa man är med i.

Picus.V sa...

Jag tror att Beckman har jämfört en Gävlebo, (Anna) som tjänar 21.500:-/mån 2011 med t.ex Britta som tjänade samma summa 2006.

Skillnaden här blir just 1.500:- efter skatt. Problemet är att "Anna" tjänade troligen inte 21.000:- för fem år sedan och "Britta" tjänar säkert mer idag. Förvirrat? Ja, men inget ovanligt när Beckman & Co i Nya Moderaterna är i farten. Vi kanske också ska jämföra Calle som har dubbelt upp mot Anna, d.v.s. 43.000:- nu i år. Hur mycket mer har "Callegubben" fått mot David som hade den lönen 2006? Drygt 3.100:-/ mån...

Det är väldigt intressant att se hur skattesänkningarna fördelas till höginkomsttagarna medan (M) pratar om pratar om "ögongodiset" till de med låga inkomster.

År 2012 kommer Lars Beckman att få 476:- i sänkt inkomstskatt. "Anna" får 31 spänn...
Jag förstår att du är stolt, Beckman. Du har väl inte förstånd till mer.

Lars Beckman sa...

På den här hemsidan kan var och en knappa in sin inkomst för att se hur jobbskatteavdraget har påverkat just din ekonomi:

http://jobbskatteavdrag.se/

Picus.V sa...

Jag vet Beckman :-)))

Var tror du jag hittade uppgifterna om "Anna, Britta, Calle och David"?