Sidor

tisdag 17 maj 2011

Statliga tv kanalen SVT suddar ut alla spår efter den drogmisstänkte programledaren. Var det inte så man gjorde i Sovjet också med oliktänkande?

Resume skriver om att statliga SVT nu suddar ut alla spår efter den drogmisstänkte programledaren. Var det inte så man gjorde i dåvarande Sovjetunionen - suddade ut alla spår av oliktänkande eller icke önskvärda politiska ledare som hamnade i kylan?

I sak tycker jag att det är mycket svår fråga. Min tolerans för droger är noll. Punkt slut. Till skillnad från Arbetarbladets ledarsida som vid två tillfällen har intagit en mycket drogliberal hållning både när det gäller artister som har missbrukat droger, och nu vid misstanke om droger. Men vi har ett rättsystem där man är oskyldig tills dom har fallit och vunnit laga kraft och nu ger alltså SVT en tidigare hyllad medarbetare sparken på grund av misstanke om brott. Ett brott som den misstänkte förnekar.

Skulle han bli fälld så är det direkt olämpligt att han arbetar med barn men det finns säkert andra program där han passar bättre. Varför inte programledare för kulturnyheterna? Ska man tro rapporterna som kommit från dem som var i närheten av teatereventet som pågick i veckan så flödade alkoholen...

1 kommentar:

John sa...

stackars honom! gillade den numera utsuddade programledaren vilken vi alla redan har glömt.. trots att han inte dömts!!!
Sedan slår jag på TVn och där är en dömd pedofil som visas med dolt ansikte?? WTF en oskyldig hängs ut och en dömd pedofil skyddas.. fint