Sidor

söndag 22 maj 2011

Miljöpartiets nya språkrör vill köra så det ryker....

Och vulkanen på Island fick ett utbrott... Samband? Blir det ett flygförbud igen på grund av utbrottet så prövas mp rikspolitik skarpt igen. För oss som vill att hela Sverige ska leva, och att vi ska kunna resa på chartersemester eller åka ut till andra länder och göra affärer så är det riktigt illa med en sån politik men för en elit på Söder i Stockholm där mp kärnväljare finns kanske det fungerar...men jag är inte ens säker på det.


- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

Picus.V sa...

Näpp, det här stämmer inte Beckman.
Du påstår att miljöpartiets kärnväljare skulle bestå av någon slags "elit" i Stockholms innerstad. Vad jag kan se så hittar vi distrikten i Stockholm med högst andel mp-väljare nere i Hägersten. Några distrikt i Skarpnäck ligger också bättre till än de på Söder.

Ska vi hitta de verkliga höjdarna bland miljöpartiets väljare så får vi åka till en annan stad. Rackarbacken, Västra Flogsta toppar listan med runt 30%.
Vilka bor här då? Jo, studenterna Beckman. En korridor i Uppsalas utkanter är inte i närheten av det du vill ge sken av.

Distrikt i Malmö, Göteborg och Stockholm är flitigt representerade bland de 50 första med hög andel mp-väljare. Men det är kanske inte är så konstigt egentligen. Miljö-problemen är ju värst i storstäderna, eller hur?...