Sidor

lördag 21 maj 2011

Läsvärd krönika i Expressen om den senaste mediadebatten om vår statschef.

I Expressen skriver Britta Svensson en bra krönika om mediadebatten om vår statschef. Jag delar innehållet i krönikan. Med det vi vet idag så faller det ett mycket stort och  tungt ansvar på TV 4 över den nyhet där man pekar ut Statschefen i en speciell situation. Att Expressen och Aftonbladet hakar på är inte så konstigt eftersom kvällstidningarna vill sälja lösnummer på tvivelaktiga rubriken. Man får hoppas att även statliga SR Ekot har torrt på fötterna när de sände sitt reportage i veckan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Britta Svensson nämner en rad män.Deras handlande har lett till följder för dem som varit katastrofala för deras rykte. Arnold S och Woods har gått igenom svåra skilsmässor (även Rosengren). Clinton tvingades till nedgörande förhör som ingen president i modern tid utsatts för. Han höll ett tal där han gjorde avbön. Strauss Kahn har fått löpa gatlopp (som man knappt kan tänka sig så hemskt det måste vara). Såg förhandlingen inför domaren. 3 poliser bavakade honom han var försedd med handbojor (man kunde tro det var en mordrättegång som väntade)Därför haltar liknelserna Britta Svensson gör. Kungen vänder bara blad och ser glad ut, som vore han en rar pojke.

Anonym sa...

Anonym ovan har fullständigt missat Brittas poäng. De mäktiga männen hon nämner har begått brott. Det har inte Kungen. Den skillnaden kanske är svår att ta till sig om man är republikan, men i en rättsstat är det betydelsefull.