Sidor

måndag 2 maj 2011

Debattartikel i Gefle idag med Hans Lindberg. En vanlig Gävlefamilj betalar 40 000 lägre skatt per år tack vare jobbskatteavdraget.

GD har en debattartikel publicerad idag med anledning av vårt seminarium om jobbskatteavdraget som vi genomförde i Gävle i förmiddags. Till pressträffen kom Arbetarbladet, Gestrikemagasinet och Företagsbladet. I Dalarna på motsvarande övning så kom DD FK och P4 Dalarna så jag och Ulf Berg, kollega från Dalarna, har gjort vad vi kan för att sprida kännedom om hur förnämligt jobbskatteavdraget är för våra län. Att den statliga radion inte dök upp på pressträffen i Gävle var i och för sig logiskt med tanke på att de hade fullt upp med att vila ut efter gårdagens många inslag från Socialdemokraterna...och SVT Gävle-Dala hade fullt upp med att ha ett inslag om Carina Blank (s) som delade ut ett pris i Gävle...men det var säkert så att man ville lyfta fram skolmaten i Gävle vilket i och för sig är bra.

Hans Lindberg statssekreterare på Finansdepartementet hade ett mycket bra panelsamtal med företrädare för LRF konsult LO TCO och Annsofie från Städtjänst. Inger Källgren Sawela medverkade också i panelsamtalet och lyfte fram betydelsen av de stora skattesänkningarna för alla kommunanställda.

Inga kommentarer: