Sidor

söndag 8 maj 2011

Årets första maj slog två rekord. Det har aldrig varit så lite folk ute och gapat och det har aldrig varit så stor massmedial bevakning. Trots det leder alliansen och Nya Moderaterna är störst i opinionen!

DN skriver om dagens opinionsundersökning som är genomförd under 1 maj perioden. En period som slog två rekord. Dels i få personer som var ute och gapade i årets tåg. Det skiljer arbetarrörelsen från alliansen. Vi arbetar varje dag med att lösa allvarliga och svåra samhällsproblem medan arbetarrörelsen protesterar en dag mot sig själva i länet. Dels för att den massmedia bevakningen var mer intensiv än någonsin så socialdemokraterna fick verkligen ut sig budskap, oemotsagt dessutom i de statliga medierna.

Trots det så leder alliansen i dagens opinionsundersökning och Nya Moderaterna tar fortsatt ansvar för hela Sverige och är Sveriges största parti.

PJ Anders Linder skriver en bra ledare i SVD idag om socialdemokraternas ökenvandring i rikspolitiken.

Och idag skiner solen ute och det är varmt och skönt. Det hör säkert ihop!

2 kommentarer:

Picus.V sa...

Solen gick tydligen i moln på eftermiddagen...
Moderaterna backar 4% i Demoskops mätning, Kd är utan tvekan utslaget (3,5%) och C kippar efter andan lite ovanför spärren.

När vi ändå är inne på rekord så tar nog du ett. Det är en "härlig" syn du har på människors rätt att framföra sin åsikt. "Gapa och skrika"...

Lars Beckman sa...

Du glömde att skriva att m är största parti även i Demoskop.